A lélek-zenéje, a lélek-tánca




Léteznek fizikai korlátok, amelyek viszont teljesen áthidalhatók a lélek erejével. Hiszen érzek és érzem. Gondolataim célba találnak.Célba találnak, hiszen a gondolataim teremtő erővel bírnak.
 Képesek lehetünk hogy csupán  szívvel,  lélekkel, az energiákkal, a gondolatokkal érezzük a másik embert. Érezzük, akár fizikailag a közelségét. Ez a tudat megnyugvással tölt el hiszen sosem vagyok egyedül.
Hogyan is lehetnék amikor EGYségben élek?

Csukd be a szemed, és a szíveddel hallgasd meg kedvenc zenéd...
.
Minden benne van! Helyesbítve: A Minden van benne. Minden ami EGY! 
EGYségben a MINDENséggel!

Ahogy a Tanítóm mondaná SZER-elem ami ÉL-tet... a legmagasabb legtisztább SZER-ETET...azaz táplál, feltölt energiával, Élettel..

Mivel ez az egyik alap tételem, blogom során még sokszor fogtok vele még találkozni. Drága Tanítóm Czeke Andrásnak köszönhetően... Hála érte...



A lélek nyelve a tánc...ami szintén nagyon fontos szerepet játszik az életemben.
A zene által, az örökké zakatoló kis egonk kikapcsol. Nincs tudat, nincsenek gondolatok, csak a lélek, csak az érzések. Ilyenkor a lélek veszi át az uralmat a test fölött, nem az ego. Nincs cél, nincs ok, nincs miért.
Nevezhetjük dinamikus meditációnak, szakrális táncnak, lélektáncnak...


Drága Nővérem, csodás Joga studiójában párszor volt lehetőségem részt venni "irányított" Lélektáncon....idézőjelesen írtam, hogy irányított, hiszen a lélektáncot nem lehet irányítani, viszont a zenék, kiválasztása tudatos. Aki a lélek nyelvén szólal meg és cselekszik, az tudja mikor milyen zene szükséges ahoz,hogy a lélek táncra perdüljön.
Nem feltétlenül örömében....lehet bánatában is.
Ilyenkor sok mindennek adhatunk utat. Fádalmunknak, örömünknek, félelmeknek.
Tánccal, energiák áramoltatásával, "hang-masszázzsal" elengedhetjük azt aminek nincs szerepe az életünkben.
Ehez csodás társ a dob...képest dimenziókaput nyitni. Ami által beléphetünk lelkünk udvarába, vagy kapcsolatba léphetünk Felsőbb Énünkkel, hazatérhetünk, visszavihet múltba, előző életbe, elrepíthet a jövőbe.
Nekem is van egy ilyen dob "szerelmem"....akinek van Táltos dobja az tudja miről beszélek.


 A dob Társ...lelkünk kulcsa
Éppen ezért kicsit szívfajdalmam, hogy ritkán van alkalmam használni. Hiszen kis lakásom szomszédai nem biztos, hogy nagyon örülnének, ha elkezdenék dobolni. :-)
De tudom, hogy lesz alkalmam használni.
Kimondott és megfogalmazott vágyam, hogy legyen lehetőségem "dinamikus meditációt, szakrális táncot, lélektáncot" vezetni
Így legyen!






Fény legyen Veled!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fiamnak

Beszéljünk róla: Császármetszés spirituális vonatkozása

A Búzaszem csodája